Citroenkoekjes

Citroenkoekjes

Ingrediënten

  • 80 g boter

  • 200 g amandelmeel

  • 50 g Sukrin (of andere zoetstof naar keuze)

  • zeste van 1/4 citroen

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Smelt de boter in de microgolf/magnetron of op een zacht vuurtje.

  3. Voeg het amandelmeel, de Sukrin en de zeste van de citroen samen. Voeg ook de gesmolten boter toe en roer alles goed door elkaar.

  4. Neem een bakplaat en beleg die met bakpapier of met een silicone bakmatje. Maak kleine balletjes van het deeg en druk ze plat. Leg ze vervolgens op de bakplaat.

  5. Zet de bakplaat gedurende 10 à 15 minuten in de oven of totdat de koekjes goudbruin zien. Laat ze afkoelen alvorens ze van de bakplaat te halen.

Voedingswaarde


Calorieën: 112
Eiwitten: 2,4 g

Koolhydraten: 0,7 g

Vetten: 11,3 g

Print Friendly, PDF & Email