Over…..

Recentefoto

Hallo, welkom op mijn website. Ik weet van mezelf dat ik een enorme emotie-eter ben en ik ben zelf dan ook steeds aan het vechten (geweest) met mijn gewicht, dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Ilonka’s Wishful Weight is ontstaan, doordat ik mijn beroep als rij-instructrice helaas niet meer kan en mag uitoefenen en interesse heb in gezonde voeding en leefstijl.

Aangezien ik graag met mensen werk en ze van begin tot het eindresultaat wil begeleiden en coachen, heb ik mijzelf begin 2015 omgeschoold tot gewichtsconsulente.
Zo kan ik toch mensen blijven helpen, wat ik leuk vind, maar dan in een ander jasje.
Hopelijk ga je met mij de uitdaging aan om, zonder dat je je eten moet laten staan, toch op je gewenste gewicht uit te komen.  

De consulten zijn alleen op afspraak en kunnen als uitzondering soms ook buiten openingstijden.
Tevens ben ik aangesloten bij het BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland), waardoor je je afspraken bij mij (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen van de zorgverzekeraar (klik 
hier).
Ook houd ik mijn kennis op peil door een aantal keren per jaar naar bijscholingen en symposiums te gaan, zodat je het beste van het beste krijgt.
Op deze site probeer ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden met weetjes, tips en heerlijke recepten, om te kunnen genieten van het leven, maar toch goed in je vel te zitten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Print Friendly, PDF & Email